Corona maatregelen

Maatregelen rond COVID-19:

In verband met de aangescherpte regelgeving rondom het Corona virus kunnen wij niet langer al onze gebruikelijke zorg bieden.

Indien u een afspraak heeft staan neemt de therapeut zelf contact met u op om te bespreken hoe dit verder gaat.

Bent u niet (meer) onder behandeling, maar heeft u wel zorg nodig, neem dan contact met ons op!

U kunt er op vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om u zo lang mogelijk op verantwoorde wijze zorg te blijven bieden. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 08.00 -18.00 uur (055-5332424). Samen met u kunnen we op basis van een intakegesprek bepalen wat de beste begeleiding/behandeling voor u is: hands on of via een telefonisch consult of video bellen.

We zullen alle nodige maatregelen treffen om dit consult veilig te laten plaatsvinden.

Wat doen wij sowieso:

  1. We zien toe op het zoveel mogelijk afstand houden: 1,5 meter
  2. De aangeraakte oppervlaktes in de behandelkamer worden na elke patiënt gereinigd
  3. In de oefenruimte worden handvaten van apparatuur na elke patiënt gereinigd
  4. U bent verplicht een grote handdoek mee te nemen
  5. De behandelmethodes kunnen i.v.m. de maatregelen aangepast worden

Verder zorg goed voor uzelf en blijf bewegen. Wij zullen alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om u noodzakelijke zorg te blijven geven.

Op advies van het RIVM verzoeken wij u bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts thuis te blijven en uw afspraak te annuleren.

Wij vertrouwen op uw begrip.

Team Fysiotherapie Apeldoorn-Zuid

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een Plus-praktijk. Een pluspraktijk moet aan de strengste kwaliteitseisen voldoen en onderscheidt zich ook op een aantal andere vlakken. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Wist u dat u bij onze praktijk terecht kunt met en zonder verwijzing van uw huisarts of medisch specialist? Wanneer u op zoek bent naar een fysiotherapeut  vindt u op onze website informatie over de praktijk en over hoe u ons kunt bereiken voor het maken van afspraken. In verband met het Corona-virus behandelen we tijdelijk niet in onze vestiging aan de Christiaan Geurtsweg.

Wij werken met een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten. Binnen ons team staat kwaliteit hoog in het vaandel en zorgen wij er voortdurend voor dat iedereen die voor ons kiest de best mogelijke behandeling krijgt. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk om samen met u te werken aan uw herstel.