FysioFitheidscheck

FYSIOFITHEIDSCHECK voor bedrijven

Wij bieden met ingang van 1 januari 2014 de fysiofitheidscheck aan. Deze scan is ontwikkeld voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in de fysieke fitheid van hun medewerkers. Uit recent onderzoek is gebleken dat werknemers en werkgevers een toenemende interesse hebben in een overzicht van hun eigen gezondheid1,2. Doordat werknemers steeds langer moet werken vanwege de toenemende pensioenleeftijd willen zij beter op de hoogte blijven van hun eigen gezondheid.

Voordelen voor uw bedrijf

Met een fysiofitheidscheck krijgen u en uw werknemers een indruk over de fysieke fitheid. De check is bedoelt voor gezonde werknemers, maar ook voor werknemers die al enige tijd lichamelijke klachten ondervinden. Door de fysiofitheidscheck specifiek voor uw sector te ontwikkelen komt er een gezondheidsadvies op maat uit.

Hoe gaat de fysiofitheidscheck in zijn werk?

Wanneer u als bedrijf of als werkgever geïnteresseerd bent in de fysiofitheidscheck wordt er een afspraak gemaakt om de werkdruk en belasting te analyseren. Op basis van dit gesprek en de wensen van de werkgever zal er een fysiofitheidscheck worden. Deze fysiofitheidscheck speelt in op de specifieke vraag van de werkgever en werknemers. Geïnteresseerde werknemers melden zich dan bij ons aan. In samenspraak tussen fysiotherapeut en werknemer zal er een gepast moment worden gekozen om een fysiofitheidscheck af te nemen. De fysiofitheidscheck wordt afgenomen in onze praktijk aan de Graanhof 136 te Apeldoorn.

Deelnemers ontvangen na de fysiofitheidscheck een op maat gemaakt advies over hun fysieke gesteldheid. Deze informatie ontvangen zij binnen drie weken op papier via de post. Deze resultaten kunnen overlegd worden met werkgever of bedrijfsarts.

Wat kost het?

De fysiofitheidscheck wordt al aangeboden vanaf € 20,- per persoon. Op basis van de complexiteit en hoeveelheid van afgenomen fysiofitheidschecks zal er een op maat gemaakte prijs gemaakt worden. Het streven is daarbij om de prijs van de fysiofitheidscheck zo laag mogelijk te houden.

Bent u geïnteresseerd? Mail of bel naar onderstaand nummer voor meer informatie.
jurgen@fysiotherapieapeldoornzuid.nl, tel. 055- 533 24 24

 

1 Resultaten arbeid en sociale zekerheid. Beschikbaar via:  http://www.cbs.nl/nl-NL/menu/themas/arbeid-sociale-zekerheid/publicaties/arbeidsmarkt-vogelvlucht/korte-termijn-ontw/2006-arbeidsmarkt-vv-ao-zv-art.html
 2 Benschop L, Asscher ziet animo voor gezondheidscheck Beschikbaar via: http://www. nu.nl/economie/3499536/asscher-ziet-animo-gezondheidscheck.html